Strapačka
Zaradené v kategórii:
Zemiaky

Ingrediencie:
1 kg zemiakov, 80 g škvariek s masťou, 250 g kyslej kapusty, soľ, voda
Postup prípravy:
Zemiaky umyjeme, uvaríme v slanej vode, ocedíme, popučíme, pridáme zohriate škvarky aj s masťou a posekanú kyslú kapustu. Spolu dobre rozmiešame a podávame so surovou kapustnicou.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: slovenská kuchyňa
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: áno
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook