už 3274 receptov

Pridaj recept

Suchárová sadlina 1.

Suchárová sadlina 1.

Zaradené v kategórii:
Zavárky a vložky do polievok

Ingrediencie:

1 vajce, 1 dl mlieka, 20 g suchára, soľ, zelená petržlenová vňať


Postup prípravy:

Vajce rozmiešame s mliekom, postrúhaným suchárom, so soľou a s posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Litrový kastról vymastíme, na dno dáme okrúhly papier, na ktorý vylejeme zmes. Kastról dáme do väčšej nádoby s vriacou vodou a prikry jeme. Sadlinu varíme asi 15 minút. Po uvarení ju nožom dookola uvoľníme, vyklopíme na dosku, papier stiahneme a pokrájame ju na kocky alebo obdĺžničky. Bez papiera by sa sadlina prilepila na dno.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Suchárová sadlina 2.
Suchárová sadlina 2.
Šunková sadlina
Šunková sadlina
Jemná suchárová knedľa 3.
Jemná suchárová knedľa 3.
Jemná suchárová knedľa 2.
Jemná suchárová knedľa 2.