už 3274 receptov

Pridaj recept

Švédske bravčové rezne

Švédske bravčové rezne

Zaradené v kategórii:
Bravčové mäso

Ingrediencie:

400 g bravčového mäsa, soľ, 60 g oleja, 80 g cibule, 50 g tvrdého syra, 1 dl sladkej smotany


Postup prípravy:

Bravčové rezne naklepeme, okraje narežeme, osolíme a opečieme na oleji do červena. Opečené rezne vyberieme a uložíme vedľa seba do inej nádoby. Na zvyšku oleja speníme očistenú a na kolieska pokrájanú cibuľu. Rezne posypeme spenenou cibuľou a postrúhaným syrom, podlejeme ich smotanou a v rúre zapečieme. Podávame horúce.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Lahôdkové rezne v alobale
Lahôdkové rezne v alobale
Švédske hovädzie rezne
Švédske hovädzie rezne
Bravčové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové mäso dusené na rajčiakoch
Bravčové mäso dusené na rajčiakoch