už 3274 receptov

Pridaj recept

Talianske pečené mäso 1.

Talianske pečené mäso 1.

Zaradené v kategórii:
Hovädzie stehno

Ingrediencie:

500 g hovädzieho mäsa zo stehna, 40 g oleja, 40 g cibule, 80 g koreňovej zeleniny, 80 g rajčiakového pretlaku alebo 200 g rajčiakov, 40 g hladkej múky, 10 g cukru, soľ, celé čierne a nové korenie, voda


Postup prípravy:

Očistenú pokrájanú zeleninu a cibuľku opražíme na oleji, pridáme mäso, soľ, korenie, podlejeme vodou a dusíme. Poloudusené mäso dáme do rúry a dopečieme. Upečené vyberieme zo šťavy a pokrájame. K šťave pridáme rozštvrtené rajčiaky alebo rajčiakový pretlak a podusíme. Nakoniec zaprášime múkou, necháme prejsť varom a pretrieme. Mäso zalejeme šťavou. Podávame s makarónmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Talianske pečené mäso 2.
Talianske pečené mäso 2.
Zbojnícke pečené mäso
Zbojnícke pečené mäso
Pečeňový zvitok
Pečeňový zvitok
Teľacie mäso pečené na rasci
Teľacie mäso pečené na rasci