už 3274 receptov

Pridaj recept

Talianske pečené mäso 2.

Talianske pečené mäso 2.

Zaradené v kategórii:
Teľacie pliecko

Ingrediencie:

400 g teľacieho mäsa z pliecka, 40 g oleja, 40 g cibule, 80 g koreňovej zeleniny, 200 g rajčiakov, 20 g hladkej múky, 5 g cukru, voda, soľ


Postup prípravy:

Na zapenenú cibuľu dáme očistenú pokrájanú koreňovú zeleninu, odblanené teľacie mäso, posolíme, podlejeme vodou a pečieme. Pred dopečením pridáme pokrájané rajčiaky. Upečené mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme, pridáme cukor a pretrieme. Mäso pokrájame a vložíme späť do šťavy.
Podávame so špagetami, s makarónmi alebo s knedľou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Talianske pečené mäso 1.
Talianske pečené mäso 1.
Zbojnícke pečené mäso
Zbojnícke pečené mäso
Pečeňový zvitok
Pečeňový zvitok
Teľacie mäso pečené na rasci
Teľacie mäso pečené na rasci