už 3274 receptov

Pridaj recept

Tatárska omáčka 2.

Tatárska omáčka 2.

Zaradené v kategórii:
Omáčky

Ingrediencie:

100 g majonézy, na hrot noža mletého bieleho korenia, soľ, 1 lyžička horčice, worcesterská omáčka, 1 kyslá uhorka, kapary, sardelová pasta, 1 cibuľa, zelená petržlenová vňať


Postup prípravy:

Do hustej majonézy pridáme mleté biele korenie, trocha soli, horčicu, niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky, olúpanú kyslú uhorku pokrájanú na tenké rezance, posekané kapary, trocha sardelovej pasty, cibuľu posekanú nadrobno a trocha posekanej zelenej petržlenovej vňate. Omáčku dobre premiešame, a keď je veľmi hustá, rozriedime ju studenou nemastnou hovädzou polievkou alebo len studenou vodou, ktorú pridávame po kvapkách.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Zelerové lievance
Zelerové lievance
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Cesnaková pomazánka
Cesnaková pomazánka
Kuracie prsia na tatárskej omáčke
Kuracie prsia na tatárskej omáčke
Kuracie prsia
Kuracie prsia