už 3274 receptov

Pridaj recept

Tatárska zmes na hrianky

Zaradené v kategórii:
Nátierky a pomazánky

Ingrediencie:

Všetko je v postupe.


Postup prípravy:

1.
2kg papriky, 1kg rajčín, 5 hl. cesnaku, 6 feferóniek, 2 veľké konzervy Luncheonmeat, 1 deko, 2dl oleja. Pomelieme a varíme 1,5 hod. Dáme do pohárov a sterilizujeme 30 min.
2.
1kg zelenej papriky, 1kg cibule, 7 feferóniek, 1 zeler, 5 mrkiev, 1 deko, 2 rajč.pretlaky, 500g bravč.mäsa, 500g hov.mäsa, 6 strúčikov cesnaku. Očistenú zeleninu pokrájame a zomelieme. Taktiež pomelieme mäso. Všetko premiešame, pridáme pretlak, nakladač a dusíme asi 1-1,5 hod. Zmes nalejeme do pohárov a sterilizujeme 30 min. pri 80oC.
3.
3kg papriky, 3/4kg mrkvy, 1/2kg cibule, 3-4 feferóny. Pomlieť, pridať 2dl kečupu, 2 dl octu, osoliť podľa chuti, pridať 200g cukru, variť 30min. vychladnuté mixovať, dať do pohárov a sterilizovať 15 min.
4.
1kg rajčín, 1kg papriky, 1kg cibule, 2 feferónky, 1,5PL octu, 1dl oleja, 1PL vegety, 2KL soli. Všetko pomlieť, asi 1,5-2 hod. variť. Vychladnuté rozmixovať, 10min. sterilizovať.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: neurčené
  • Technika prípravy: neurčené
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Tatárska nátierka
Tatárska nátierka
Cigánske hrianky
Cigánske hrianky
Vyprážané mozočkové medailóniky
Vyprážané mozočkové medailóniky
Zapečené chlebíčky so syrom a jablkom
Zapečené chlebíčky so syrom a jablkom