už 3274 receptov

Pridaj recept

Tekvicová kapusta

Zaradené v kategórii:
Tekvica, patizón

Ingrediencie:

600 g tekvice, soľ, 40 g oleja, 60 g cibule, 60 g múky, rasca, soľ, ocot, 10 g cukru


Postup prípravy:

Umytú olúpanú tekvicu pokrájame na kocky, osolíme, podlejeme vrelou vodou a udusíme s prídavkom rasce. Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme múku, spolu ešte popražíme, zalejeme vodou, povaríme na kašu a primiešame k udusenej tekvici. Nakoniec podľa chuti okyslíme a osladíme. Podávame so zemiakmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Tekvicová polievka 1.
Tekvicová polievka 1.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Tekvicová polievka 2.
Tekvicová polievka 2.
Holubce v kapustnom liste
Holubce v kapustnom liste
Kliknite pre zväčšenie obrázka: sobotňajší šalát
sobotňajší šalát