Tekvicový prívarok 3.
Zaradené v kategórii:
Tekvica, patizón

Ingrediencie:
1 kg tekvice, 40 g oleja, 40 g hladkej múky, 30 g cibule, 1/4 l mlieka alebo 2 dl kyslej smotany, soľ, voda, mletá červená paprika, ocot, kôpor
Postup prípravy:
Očistenú pokrájanú tekvicu dáme dusiť na nadrobno posekanú a na oleji zapenenú cibuľu. Pridáme soľ a červenú papriku. Múku rozmiešame s mliekom alebo so smotanou, zalejeme podusenú tekvicu, spolu ešte povaríme a nakoniec pridáme ocot, cukor a posekaný kôpor. Keď je tekvica hustá, rozriedime ju podľa potreby vriacou vodou.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Tekvicový prívarok 5. | ![]() Tekvicový prívarok 6. | ![]() Tekvicový prívarok 4. | ![]() Tekvicový prívarok 1. |