už 3274 receptov

Pridaj recept

Tekvicový prívarok 4.

Tekvicový prívarok 4.

Zaradené v kategórii:
Prívarky, Tekvica, patizón

Ingrediencie:

100 g tekvice, 15 g hladkej múky, 10 g masla, 1/2 dl mlieka, citrónová šťava, kôpor, soľ


Postup prípravy:

Na rezance pokrájanú čerstvú alebo mrazenú tekvicu osolíme a udusíme. V mlieku rozmiešame múku, zalejeme ňou tekvicu a spolu povaríme. Nakoniec do hotového prívarku zamiešame čerstvé maslo a posekaný kôpor, dosolíme a ochutíme citrónovou šťavou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Tekvicový prívarok 5.
Tekvicový prívarok 5.
Tekvicový prívarok 6.
Tekvicový prívarok 6.
Tekvicový prívarok 1.
Tekvicový prívarok 1.
Tekvicový prívarok 2.
Tekvicový prívarok 2.