už 3274 receptov

Pridaj recept

Teľací perkelt 2.

Teľací perkelt 2.

Zaradené v kategórii:
Ťeľacie mäso

Ingrediencie:

100 g teľacieho mäsa, 10 g hladkej múky, 10 g masla, 5 g rajčiakového pretlaku, soľ


Postup prípravy:

Umyté a na kocky pokrájané mäso opražíme nasucho, osolíme, podlejeme vodou, pridáme rajčiakový pretlak a dusíme. Keď je mäso mäkké, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody, chvíľu povaríme, nakoniec pridáme čerstvé maslo.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Teľací perkelt 3.
Teľací perkelt 3.
Teľací perkelt 4.
Teľací perkelt 4.
Teľací perkelt 1.
Teľací perkelt 1.
Bravčový perkelt
Bravčový perkelt