už 3274 receptov

Pridaj recept

Teľací perkelt 3.

Teľací perkelt 3.

Zaradené v kategórii:
Ťeľacie mäso

Ingrediencie:

100 g teľacieho mäsa, 5 g hladkej múky, 5 g masla, 10 g rajčiakového pretlaku, soľ


Postup prípravy:

Umyté mäso pokrájame na kocky, opražíme nasucho, podlejeme vodou, pridáme rajčiakový pretlak a udusíme do mäkka. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a nakoniec do hotovej šťavy zamiešame čerstvé maslo.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Teľací perkelt 4.
Teľací perkelt 4.
Teľací perkelt 1.
Teľací perkelt 1.
Teľací perkelt 2.
Teľací perkelt 2.
Bravčový perkelt
Bravčový perkelt