už 3274 receptov

Pridaj recept

Teľacie srdce na paprike

Teľacie srdce na paprike

Zaradené v kategórii:
Teľacie vnútornosti

Ingrediencie:

400 g srdca, 40 g oleja, 60 g cibule, 20 g paradajkového pretlaku, 200 g zelenej papriky, 10 g hladkej múky, soľ, kari korenie


Postup prípravy:

Umyté srdce povaríme vo vode s prídavkom celého čierneho a nového korenia. V kuchte na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na tenké plátky pokrájané srdce a paradajkový pretlak, podlejeme vodou, kuchtu uzavrieme a 25 až 30 minút dusíme. Potom kuchtu otvoríme, šťavu zaprášime múkou pridáme na kolieska pokrájanú papriku, soľ, kari korenie a ešte spolu asi 5 minút podusíme. Podávame s ryžou alebo s varenou cestovinou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Bravčové srdce na zelenej paprike
Bravčové srdce na zelenej paprike
Srdce na zelenej paprike
Srdce na zelenej paprike
Hovädzie srdce na slanine
Hovädzie srdce na slanine
Bravčové srdce dusené na hubách
Bravčové srdce dusené na hubách