už 3274 receptov

Pridaj recept

Tymianová omáčka

Tymianová omáčka

Zaradené v kategórii:
Omáčky

Ingrediencie:

40 g masti (olej), 2 cibule, 40 g hladkej múky, voda, 5 zrniek čierneho korenia, 5 zrniek nového korenia, 2 bobkové listy, soľ, 1 lyžička tymianu


Postup prípravy:

Na masle opražíme pokrájanú cibuľu do ružova, pridáme múku, zalejeme vodou, pridáme všetko korenie, soľ a za stáleho miešania varíme asi 20 minút. Omáčku dochutíme masoxom a pridáme lyžičku tymianu. Prelisujeme, môžeme pridať aj smotanu. Podávame ku zverine.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Malinová omáčka
Malinová omáčka
Marhuľová omáčka
Marhuľová omáčka
Broskyňová omáčka
Broskyňová omáčka
Vajcia v kyslej omáčke
Vajcia v kyslej omáčke