Tymianová omáčka
Zaradené v kategórii:
Omáčky

Ingrediencie:
40 g masti (olej), 2 cibule, 40 g hladkej múky, voda, 5 zrniek čierneho korenia, 5 zrniek nového korenia, 2 bobkové listy, soľ, 1 lyžička tymianu
Postup prípravy:
Na masle opražíme pokrájanú cibuľu do ružova, pridáme múku, zalejeme vodou, pridáme všetko korenie, soľ a za stáleho miešania varíme asi 20 minút. Omáčku dochutíme masoxom a pridáme lyžičku tymianu. Prelisujeme, môžeme pridať aj smotanu. Podávame ku zverine.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Malinová omáčka | ![]() Marhuľová omáčka | ![]() Broskyňová omáčka | ![]() Vajcia v kyslej omáčke |