už 3274 receptov

Pridaj recept

Vlašský šalát 3.

Vlašský šalát 3.

Zaradené v kategórii:
Mäsové šaláty

Ingrediencie:

1 žĺtok, 1 dl oleja, 1/2 dl kyslej smotany, 80 g údeného jazyka, 80 g teľacieho pečeného mäsa, 80 g bravčového pečeného mäsa, 50 g hrášku, 50 g mrkvy, 50 g zemiakov, 50 g kyslých uhoriek, 20 g cibule, voda, soľ, citrónová šťava, horčica, reďkovka, hlávkový šalát


Postup prípravy:

Žĺtok rozmiešame so soľou a horčicou a za stáleho miešania prikvapkávame olej. Zmes rozriedime kyslou smotanou, pridáme varený údený jazyk, pečené mäso, uvarenú zeleninu, zemiaky a uhorky pokrájané na rezance alebo kocôčky, nadrobno posekanú cibuľku a citrónovú šťavu. Všetko dobre premiešame a urovnáme na sklenú misu. Zdobíme reďkovkou a hlávkovým šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: nevarené jedlá
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: sviatočné jedlá
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Rajčiaky plnené vlašským šalátom
Rajčiaky plnené vlašským šalátom
Vlašský šalát 2.
Vlašský šalát 2.
Vlašský šalát 1.
Vlašský šalát 1.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hlávkový šalát s jogurtom
Hlávkový šalát s jogurtom