Vyprážané baklažány
Zaradené v kategórii:
Baklažán

Ingrediencie:
600 g baklažánov, 40 g hrubej múky, 60 g strúhanky, 80 g masti, 1 vajce, trochu mlieka, soľ
Postup prípravy:
Olúpané baklažány pokrájame na hrubšie plátky. Osolíme, obalíme v múke, vo vajci rozšľahanom s mliekom, v strúhanke a vyprážame v horúcom tuku. Podávame so zemiakovou kašou a so šalátom alebo s kompótom.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: vyprážanie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Baklažány na turecký spôsob | ![]() Baklažány dusené v rúre | ![]() Baklažán Imam baildi | ![]() Plnené baklažány |