už 3274 receptov

Pridaj recept

Vyprážané teľacie obličky

Vyprážané teľacie obličky

Zaradené v kategórii:
Teľacie vnútornosti

Ingrediencie:

2 teľacie obličky, 30 g hladkej múky, 80 g strúhanky, 80 g masti, 1 vajce, 1 lyžica mlieka, soľ


Postup prípravy:

Umyté obličky rozrežeme naplocho, posolíme, obalíme múkou, vajcom, ktoré sme rozšľahali s mliekom, a strúhankou. Vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakmi a s uhorkou, so šalátom alebo s kompótom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Dusené obličky
Dusené obličky
Dusené teľacie obličky
Dusené teľacie obličky
Dusené bravčové obličky s vajcom
Dusené bravčové obličky s vajcom
Obličková polievka 1.
Obličková polievka 1.