už 3274 receptov

Pridaj recept

Vyprážaný patizón s cesnakom

Vyprážaný patizón s cesnakom

Zaradené v kategórii:
Tekvica, patizón

Ingrediencie:

patizóny, cesnak, soľ, hladká múka, vajce a strúhanka na obalenie, olej na vyprážanie


Postup prípravy:

Patizóny prekrojíme, vydlabeme jadierka a olúpeme. Nakrájame na plátky asi 5mm hrubé. Natrieme cesnakom, rozotretým so soľou a necháme chvíľu odležať. Obalíme v trojobale a vypražíme.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Patizón na júlový spôsob
Patizón na júlový spôsob
Dusený patizón so zelenou paprikou a s rajčiakmi
Dusený patizón so zelenou paprikou a s rajčiakmi
vyprážaný karfiol 1.
vyprážaný karfiol 1.
Tvarohová nátierka s cesnakom
Tvarohová nátierka s cesnakom