už 3274 receptov

Pridaj recept

Vyprážaný pór

Zaradené v kategórii:
Cibuľa, pór

Ingrediencie:

600 g póru bez listov, 40 g hrubej múky, 60 g strúhanky, 80 g masti, 1 vajce, trochu mlieka, voda, soľ


Postup prípravy:

Očistený pór uvarený v slanej vode dobre ocedíme. Obalíme múkou, vajcom rozšľahaným s mliekom a strúhankou a vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakovou kašou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

vyprážaný karfiol 1.
vyprážaný karfiol 1.
Vyprážaný baklažán
Vyprážaný baklažán
Vyprážaný syr
Vyprážaný syr
Vyprážaný vajcový hrášok
Vyprážaný vajcový hrášok