už 3274 receptov

Pridaj recept

Vyprážaný zeler

Vyprážaný zeler

Zaradené v kategórii:
Zeler

Ingrediencie:

600 g zeleru bez listov, 40 g hrubej múky, 60 g strúhanky, 80 g masti, voda, soľ, 1 vajce, trochu mlieka


Postup prípravy:

Očistený olúpaný zeler uvarený v slanej vode pokrájame na hrubšie plátky. Obalíme múkou, vajcom rozšľahaným s mliekom a strúhankou a vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakovou kašou a so šalátom alebo s kompótom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Dusený zeler
Dusený zeler
Plnený zeler
Plnený zeler
vyprážaný karfiol 1.
vyprážaný karfiol 1.
Zelerové lievance
Zelerové lievance