už 3274 receptov

Pridaj recept

Zajac na kyslo

Zajac na kyslo

Zaradené v kategórii:
Zajačie mäso

Ingrediencie:

1 predok zo zajaca (predné nohy a hrudník), 40 g hladkej múky, 600 g zemiakov, 2 dl smotany, ocot, voda, soľ, bobkový list


Postup prípravy:

Čisté zajačie mäso pokrájame a dáme variť do vody s bobkovým listom. Neskoršie pridáme očistené pokrájané zemiaky, posolíme a spolu dusíme. Nakoniec zahustíme múkou, ktorú sme rozmiešali v smotane, povaríme a okyslíme octom. Podávame s knedľou, makarónmi alebo so špagetami.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Cuketa na kyslo
Cuketa na kyslo
Šošovica na kyslo
Šošovica na kyslo
Hubová polievka na kyslo
Hubová polievka na kyslo
Zemiaky na kyslo s hríbmi
Zemiaky na kyslo s hríbmi