už 3274 receptov

Pridaj recept

Zapečený hlávkový šalát

Zapečený hlávkový šalát

Zaradené v kategórii:
Hlávkový šalát

Ingrediencie:

400 g hlávkového šalátu, 60 g masla, soľ, 3 vajcia, 150 g diétnej salámy, korenie, strúhanka, 2,5 dl mlieka


Postup prípravy:

Očistený a umytý šalát pokrájame na tenké rezance a niekoľko minút varíme vo vode. Vodu zlejeme, šalát zmiešame s maslom, žĺtkami, osolíme, okoreníme a dobre premiešame. Pridáme na malé kocky nakrájanú salámu, strúhanku, mlieko a sneh z bielkov. Masu dobre premiešame a upečieme vo vymastenej mise z ohňovzdorného materiálu.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Hlávkový šalát 2.
Hlávkový šalát 2.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zeleninový šalát s tuniakom
Zeleninový šalát s tuniakom
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hlávkový šalát s mrkvou
Hlávkový šalát s mrkvou
Hlávkový šalát so syrom
Hlávkový šalát so syrom