už 3274 receptov

Pridaj recept

Zapekané zemiaky s údeným mäsom

Zapekané zemiaky s údeným mäsom

Zaradené v kategórii:
Zemiaky

Ingrediencie:

1 kg zemiakov, 60 g oleja, 40 g cibule, 200 g údeného mäsa alebo inej údeniny, 2 dl mlieka, 2 vajcia, soľ, voda


Postup prípravy:

Uvarené zemiaky olúpeme a pokrájame na kolieska. Časť pokladieme na vymastený pekáč, posolíme, posypeme pokrájanou cibuľou opraženou na oleji, uvareným posekaným údeným mäsom a uvareným posekaným vajcom. Vrstvy striedame tak, aby poslednú tvorili zemiaky. Zalejeme ich vajcom rozšľahaným v mlieku a zapečieme. Podávame so šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zapekané zemiaky s mäsom a so zeleninou
Zapekané zemiaky s mäsom a so zeleninou
Hrach s krúpami a údeným mäsom
Hrach s krúpami a údeným mäsom