už 3274 receptov

Pridaj recept

Zapekaný hlávkový šalát s jogurtom

Zapekaný hlávkový šalát s jogurtom

Zaradené v kategórii:
Hlávkový šalát

Ingrediencie:

4 hlávky šalátu, 50 g masti, 50 g údenej slaniny, 1 zväzok cibuľky, 4 dl jogurtu, 4 vajcia, soľ, strúhaný syr


Postup prípravy:

Umytý a zvädnutých listov zbavený šalát pokrájame na rezance. Masť a na kocky pokrájanú údenú slaninu rozpustíme, opražíme na nej očistenú, umytú a nadrobno posekanú cibuľku, pridáme pokrájaný šalát a podusíme. Ohňovzdornú misu vymastíme, vysypeme strúhankou a vložíme do nej podusený šalát. Jogurt s vajciami a soľou rozšľaháme, nalejeme na šalát, posypeme strúhaným syrom. Vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme. Hneď podávame.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hlávkový šalát s jogurtom
Hlávkový šalát s jogurtom
Hlávkový šalát 2.
Hlávkový šalát 2.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zeleninový šalát s tuniakom
Zeleninový šalát s tuniakom
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hlávkový šalát s mrkvou
Hlávkový šalát s mrkvou