už 3274 receptov

Pridaj recept

Zeleninové karbonátky 2.

Zeleninové karbonátky 2.

Zaradené v kategórii:
Zeleninové jedlá

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zeleninové karbonátky 2.

Ingrediencie:

60 g cibule, 30 g masti, 600 g miešanej zeleniny (mrkva, zeler, kaleráb, hrášok), 2 žemle, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňat, strúhanka, 2 dl oleja na vyprážanie


Postup prípravy:

Cibuľu olúpeme, posekáme a speníme na masti. Pridáme očistenú a nadrobno pokrájanú zeleninu. Podlejeme vodou a dusíme. Nakoniec k zelenine pridáme scedený sterilizovaný hrášok, namočené a vytlačené žemle, vajcia, soľ, mleté korenie, posekanú petržlenovú vňať a podľa potreby strúhanku. Dobre premiešame a na doštičke posypanej strúhankou, formujeme karbonátky, ktoré vyprážame v horúcom oleji. Podávame so zemiakovou kašou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Zeleninové karbonátky 1.
Zeleninové karbonátky 1.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Zeleninové karbonátky 3.
Zeleninové karbonátky 3.
Dusený karbonátok 3.
Dusený karbonátok 3.
Karbonátky z varenej ryby grilované
Karbonátky z varenej ryby grilované