už 3274 receptov

Pridaj recept

Zelený hrášok po Taliansky

Zelený hrášok po Taliansky

Zaradené v kategórii:
Mäsové jedlá

Ingrediencie:

80 g masla, 80 g cibule, 100 g údeného mäsa, 600 g sterilizovaného hrášku, soľ, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Na rozpálenom masle zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, vložíme nadrobno pokrájané údené mäso a krátko opražíme. Pridáme hrášok, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou z hrášku a spolu dusíme asi 15 minút. Vody dáme toľko, aby sa počas dusenia vydusila. Ako prílohu podávame slané pečivo.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Zelený hrášok so syrom
Zelený hrášok so syrom
Hrášok, mrkva a kaleráb so smotanou
Hrášok, mrkva a kaleráb so smotanou
Mäsové rizoto so zeleninou 3.
Mäsové rizoto so zeleninou 3.
Zaprávaná miešaná zelenina
Zaprávaná miešaná zelenina