Zelerový prívarok s rajčiakmi
Zaradené v kategórii:
Zeler

Ingrediencie:
400 g zeleru bez listov, 40 g oleja, 40 g hladkej múky, 100 g rajčiakového pretlaku, 10 g cukru, voda, soľ
Postup prípravy:
Umytý očistený zeler pokrájaný na kocky uvaríme v slanej vode. Z oleja a múky pripravíme ružovú zápražku, ktorú zalejeme vodou zo zeleru, povaríme, pridáme rajčiakový pretlak, uvarený zeler a ešte povaríme. Nakoniec pridáme cukor.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Zemiakový prívarok s rajčiakmi | ![]() Kapustový prívarok s rajčiakmi | ![]() Tekvicový prívarok 5. | ![]() Špenátový prívarok 3. |