Zemiakové rezne plnené kelom
Zaradené v kategórii:
Zemiaky

Ingrediencie:
600 g zemiakov, 150 g hrubej múky, 1/2 vajca, soľ, 100 g masti
Plnka: 600 g kelu, 200 g hríbov, 80 g cibule, 20 g oleja, 1,5 vajca, mleté čierne korenie, rasca, soľ, voda
Postup prípravy:
Umyté zemiaky uvaríme, olúpeme, pretlačíme, pridáme múku, soľ, pol vajca a spracujeme na cesto. Rozdelíme ho na rovnaké diely, roztlačíme, naplníme kelovou plnkou, sformujeme na rezne a vyprážame.
Plnka:Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme očistené, umyté a posekané hríby, soľ, korenie, trochu vody a dusíme. K uduseným hríbom pridáme uvarený posekaný kel, vajcia a spolu ešte podusíme.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: vyprážanie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Plnené zemiakové rezne | ![]() Bravčové rezne v zemiakovom ceste | ![]() Zemiakové lokše s kyslou kapustou | ![]() Zemiakové šúľance 1. |