už 3274 receptov

Pridaj recept

Zemiakové rezne plnené kelom

Zemiakové rezne plnené kelom

Zaradené v kategórii:
Zemiaky

Ingrediencie:

600 g zemiakov, 150 g hrubej múky, 1/2 vajca, soľ, 100 g masti
Plnka: 600 g kelu, 200 g hríbov, 80 g cibule, 20 g oleja, 1,5 vajca, mleté čierne korenie, rasca, soľ, voda


Postup prípravy:

Umyté zemiaky uvaríme, olúpeme, pretlačíme, pridáme múku, soľ, pol vajca a spracujeme na cesto. Rozdelíme ho na rovnaké diely, roztlačíme, naplníme kelovou plnkou, sformujeme na rezne a vyprážame.
Plnka
:Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme očistené, umyté a posekané hríby, soľ, korenie, trochu vody a dusíme. K uduseným hríbom pridáme uvarený posekaný kel, vajcia a spolu ešte podusíme.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Plnené zemiakové rezne
Plnené zemiakové rezne
Bravčové rezne v zemiakovom ceste
Bravčové rezne v zemiakovom ceste
Zemiakové lokše s kyslou kapustou
Zemiakové lokše s kyslou kapustou
Zemiakové šúľance 1.
Zemiakové šúľance 1.