už 3274 receptov

Pridaj recept

Zemplínska pochúťka v alobale

Zemplínska pochúťka v alobale

Zaradené v kategórii:
Hovädzie mäso

Ingrediencie:

600 g roštenec, soľ, mleté čierne korenie, 60 údenej slaniny, 100 g šampiňónov, 800 g zemiakov, 30 g feferónov, 40 g oleja


Postup prípravy:

Umytý a osušený roštenec osolíme, okoreníme, obložíme plátkami údenej slaniny, šampiňónmi a na kolieska pokrájanými varenými zemiakmi. Navrch dáme kus feferónu, polejeme olejom a zabalíme do alobalu. Pečieme v rúre asi 10 minút. Ešte teplé podávame.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Sedliacka pochúťka v alobale
Sedliacka pochúťka v alobale
Pečený pstruh v alobale
Pečený pstruh v alobale
Hovädzia roštenka so zeleninou v alobale
Hovädzia roštenka so zeleninou v alobale
Ražniči z jahňacieho mäsa v alobale
Ražniči z jahňacieho mäsa v alobale