Anglická teľacia pečeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Plátky prerastenej slaniny opražíme a odložíme na teplé miesto. Odblanenú pečeň pokrájame na rezne hrubé asi 1 cm, okoreníme mletým čiernym korením, trocha obalíme múkou a vyprážame na omastku zo slaniny. Vypraženú pečeň poukladáme na zohriatú misu a ozdobíme plátkami slaniny. Do šťavy pridáme maslo, zaprášime ju múkou, trocha povaríme a nalejeme na pečeň. Počas prípravy pečeň nesolíme, pretože osolená by stvrdla. Pečeň si každý osolí sám podľa chuti.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Torta Letné pokušenie

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Torta „Kongo“

Náročnosť

Burizónové guľky

Náročnosť

Rezance

Náročnosť