Babka v čepčeku

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie aj údené mäso umyjeme, pokrájame a zomelieme. Na masle zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, vložíme mäso a za občasného miešania a podlievania vodou udusíme. Pridáme 2 vajcia uvarené natvrdo a pokrájané na malé kocky, l surové vajce, postrúhaný syr, strúhanku, osolíme a okoreníme mletým čiernym a novým korením. Dobre premiešame a tvoríme guľky, na ktoré kladieme polovice čiastočne vydlabaných paradajok. Vzniknú tak úhľadné babky, ktoré poukladáme opatrne do ohňovzdornej misy, podlejeme smotanou, vínom a krátko zapečieme v dobre vyhriatej rúre. Babky posypeme sekanou petržlenovou masťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pórová omeleta

Náročnosť

Orechová torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút