Bačovský závin

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky umyjeme a uvaríme v šupke. Potom ich olúpeme a prelisujeme na dosku. Pridáme k nim múku, 1 vajce, soľ a vypracujeme na cesto. Rozvaľkáme na podlhovastý plát, do ktorého vložíme uvarenú klobásu a zabalíme. Druhé vajce rozšľaháme a potrieme ním pripravený závin. Dáme piecť do dobre vyhriatej rúry na 15-20 minút. Potom závin vyberieme znovu potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme postrúhaným oštiepkom a znovu prudko zapečieme. Čiastočne vychladnutý závin pokrájame a podávame s kyslou kapustou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená