Baklažán plnený mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Baklažány umyjeme, zbavíme stopky, prekrojíme pozdĺžne na 2 časti a vnútro vydlabeme malou lyžičkou. Do nádoby dáme olej, vydlabané vnútro z baklažánov, navrch poukladáme baklažány naplnené mäsovou plnkou a v rúre upečieme do mäkka.
Plnka: Na oleji opražíme očistenú pokrájanú cibuľu a pokrájaný cesnak, pridáme uvarené zomleté mäso, mleté čierne korenie, posekanú zelenú petržlenovú vňať, soľ, posekané zelené papriky a rajčiaky a všetko spolu popražíme. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená