Baklažánovo-zeleninová bomba

1. Nakrájame si všetku zeleninu na drobné kocky, ale baklažán pokrájame na kolieska a trošku ho solíme morskou soľou). Cesnak nastrúhame alebo pretlačíme.
2. Na plech dáme papier na pečenie alebo potrieme plech olejom, prípadne môžeme aj zeleninovú zmes pokvapkať. Baklažánové kolieska poukladáme na dno plecha, môžeme jemne posypať bylinkami a na vrch dáme zmes pokrájanej zeleniny. Na začiatok môžeme celý plech prikryť alobalom a pred koncom nechať zapiecť do zlatista. Pečieme na 150-200stupňov. Ako dlho záleží od toho na aké veľké kúsky nakrájate zeleinu a ako zapečenú ju chcete mať.
3. Po dopečení posypeme túto zmes zmesou nivy, a eidamu alebo mozzarelou.
Podávame s čerstvými paradajkami alebo s ľadovým šalátom a opečenou celozrnnou bagetou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ