Baklažánovo-zeleninová bomba

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

1. Nakrájame si všetku zeleninu na drobné kocky, ale baklažán pokrájame na kolieska a trošku ho solíme morskou soľou). Cesnak nastrúhame alebo pretlačíme.
2. Na plech dáme papier na pečenie alebo potrieme plech olejom, prípadne môžeme aj zeleninovú zmes pokvapkať. Baklažánové kolieska poukladáme na dno plecha, môžeme jemne posypať bylinkami a na vrch dáme zmes pokrájanej zeleniny. Na začiatok môžeme celý plech prikryť alobalom a pred koncom nechať zapiecť do zlatista. Pečieme na 150-200stupňov. Ako dlho záleží od toho na aké veľké kúsky nakrájate zeleinu a ako zapečenú ju chcete mať.
3. Po dopečení posypeme túto zmes zmesou nivy, a eidamu alebo mozzarelou.

Podávame s čerstvými paradajkami alebo s ľadovým šalátom a opečenou celozrnnou bagetou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cigánske ražničí

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Morčacie prsia na smotane so šampiónmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Husacia krv

Náročnosť

Banánové rezy

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zamilované kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Labužnícke rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina