Baraní Pilaf

Mäso umyjeme, osušíme a. nakrájame na drobné kocky. Na rozpálenej masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, keď je už zlatistá, pridáme mletú papriku, tlčenú rascu, postrúhaný ďumbier a osolené pokrájané mäso. Podlejeme horúcou vodou a dusíme do polomäkka. Potom pridáme umytú a sparenú ryžu, osolíme a zalejeme vriacou vodou. Spolu dusíme na miernom ohni do mäkka. Hotový baraní pilaf dávkujeme tak, že ho naplníme do naberačky, ktorú vkladáme zakaždým do horúcej vody a vyklopíme na tanier. Jednotlivé porcie posypeme nastrúhaným syrom, ozdobíme paradajkovým pretlakom a obložíme listami hlávkového šalátu.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ