Baraní Pilaf

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osušíme a. nakrájame na drobné kocky. Na rozpálenej masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, keď je už zlatistá, pridáme mletú papriku, tlčenú rascu, postrúhaný ďumbier a osolené pokrájané mäso. Podlejeme horúcou vodou a dusíme do polomäkka. Potom pridáme umytú a sparenú ryžu, osolíme a zalejeme vriacou vodou. Spolu dusíme na miernom ohni do mäkka. Hotový baraní pilaf dávkujeme tak, že ho naplníme do naberačky, ktorú vkladáme zakaždým do horúcej vody a vyklopíme na tanier. Jednotlivé porcie posypeme nastrúhaným syrom, ozdobíme paradajkovým pretlakom a obložíme listami hlávkového šalátu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tvarohové tyčinky

Náročnosť

Gazdovský bravčový lalok

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút