Baraní pilav

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme mäso pokrájané na kocky, červenú papriku, korenie, soľ, podlejeme vodou a dusíme. K polomäkkému mäsu pridáme ryžu sparenú horúcou vodou, všetko zalejeme vodou a prikryté dusíme do mäkka. Hotové rizoto natlačíme do naberačky, vyklopíme, posypeme postrúhaným syrom, ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou a paradajkami pokrájanými na kolieska alebo krížalky. Podávame so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená