Baraní pilav

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme mäso pokrájané na kocky, červenú papriku, korenie, soľ, podlejeme vodou a dusíme. K polomäkkému mäsu pridáme ryžu sparenú horúcou vodou, všetko zalejeme vodou a prikryté dusíme do mäkka. Hotové rizoto natlačíme do naberačky, vyklopíme, posypeme postrúhaným syrom, ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou a paradajkami pokrájanými na kolieska alebo krížalky. Podávame so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Poľovnícke tašky

Náročnosť

Zeleninová polievka 5.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny