Baranie mäso dusené s kelom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Údenú slaninu pokrájanú na kocky rozškvaríme, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a podusíme. Potom pridáme červenú papriku, mäso pokrájané na menšie kúsky, soľ, korenie, rascu, pokrájaný cesnak, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme umytý pokrájaný kel. Z oleja a múky pripravíme žltú zápražku, ktorou zahustíme mäkké mäso s kelom. Pred dovarením pridáme očistené zemiaky pokrájané na drobné kocky. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená