Baranie mäso na grécky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Karé pokrájame na rezne, ktoré osolíme, dáme na pekáč s olejom, nahrubo potrieme vopred pripravenou zeleninovou kašou, podlejeme vodou, prikryjeme druhým pekáčom a v rúre upečieme. Mäkké mäso polejeme sladkou smotanou a odokryté dopečieme do červena.
Zeleninová kaša: Na oleji speníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme olúpaný pokrájaný baklažán a očistené pokrájané strúčiky cesnaku. Všetko trocha osolíme a prikryté udusíme do mäkka. Počas dusenia podlievame vodou. Mäkkú zeleninu pretrieme cez sito.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená