Baranie mäso s fazuľou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytú baraninu pokrájame na väčšie kúsky, dáme ju na rozohriaty olej a do červena opečieme, Mäso potom vyberieme a na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme do nej opečené mäso, mleté čierne korenie a soľ. Mäso dusíme vo vlastnej šťave a neskôr ho podlievame horúcou vodou. Prebratú, čistú fazuľu dáme variť vo vode. Uvarenú fazuľu posolíme, dáme na jednu stranu misy, ktorú z vonkajšej strany obložíme pokrájanými paradajkami, posypeme petržlenovou vňaťou a na druhú stranu misy dáme udusené baranie mäso. Podávame s chlebom alebo s pečivom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie toasty

Náročnosť

Huspenina 2.

Náročnosť

Jogurtové kuracie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Margot muffiny

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút

Pečeň v alobale

Náročnosť