Baranie mäso s fazuľou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú baraninu pokrájame na väčšie kúsky, dáme ju na rozohriaty olej a do červena opečieme, Mäso potom vyberieme a na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme do nej opečené mäso, mleté čierne korenie a soľ. Mäso dusíme vo vlastnej šťave a neskôr ho podlievame horúcou vodou. Prebratú, čistú fazuľu dáme variť vo vode. Uvarenú fazuľu posolíme, dáme na jednu stranu misy, ktorú z vonkajšej strany obložíme pokrájanými paradajkami, posypeme petržlenovou vňaťou a na druhú stranu misy dáme udusené baranie mäso. Podávame s chlebom alebo s pečivom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka z Aljašskej tresky

Náročnosť
Čas prípravy
10 hodín

Grenadír

Náročnosť

Pečená kačica

Náročnosť

Bravčový rezeň na paprike a rajčiakoch

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Párky v kukuričnom ceste
rýchle snack

Párky v kukuričnom ceste

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút