Baranie mäso s fazuľou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú baraninu pokrájame na väčšie kúsky, dáme ju na rozohriaty olej a do červena opečieme, Mäso potom vyberieme a na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme do nej opečené mäso, mleté čierne korenie a soľ. Mäso dusíme vo vlastnej šťave a neskôr ho podlievame horúcou vodou. Prebratú, čistú fazuľu dáme variť vo vode. Uvarenú fazuľu posolíme, dáme na jednu stranu misy, ktorú z vonkajšej strany obložíme pokrájanými paradajkami, posypeme petržlenovou vňaťou a na druhú stranu misy dáme udusené baranie mäso. Podávame s chlebom alebo s pečivom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená