Baranie ražnici s údenou slaninou grilované

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Baranie mäso v celku dobre umyjeme, osušíme obruštekom, odblaníme a zbavíme lojových časti. Nakrájame na malé plátky, naklepeme, osolíme a posypeme mletým čiernym korením. Slaninu pokrájame na tenké plátky vo veľkosti mäsa a striedavo s mäsom napichujeme na tenké drievka alebo malé ražníky. Pripravené ražníky poukladáme na rozohriaty grilovací rošt a po každej strane grilujeme 5 minút. Hotové ražniči posypeme paprikou, polejeme odkvapkánou šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená