Baranie ražnici s údenou slaninou grilované

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Baranie mäso v celku dobre umyjeme, osušíme obruštekom, odblaníme a zbavíme lojových časti. Nakrájame na malé plátky, naklepeme, osolíme a posypeme mletým čiernym korením. Slaninu pokrájame na tenké plátky vo veľkosti mäsa a striedavo s mäsom napichujeme na tenké drievka alebo malé ražníky. Pripravené ražníky poukladáme na rozohriaty grilovací rošt a po každej strane grilujeme 5 minút. Hotové ražniči posypeme paprikou, polejeme odkvapkánou šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vihorlatský rezeň

Náročnosť

Koláč z orechov

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kurací paprikáš

Náročnosť

Anglická roštenka s maslovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút