Baranina dusená na paradajkach

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Baranie mäso obaríme vriacou vodou, dobre umyjeme v studenej vode, pokrájame na rezne, naklepeme a posolíme. Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme mäso a prikryté dusíme vo vlastnej šťave. Mäso necháme opražiť do ružova, podlejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka. Na udusené mäso nalejeme paradajkový pretlak, pridáme podľa chuti cukor a chvíľu spolu dusíme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Omeleta s ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jahodové rezy

Náročnosť

Poľovnícke roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Slepačí vývar

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Karfiol s orechmi

Náročnosť