Bavorská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Štyri roštenky naklepeme, posolíme, okoreníme a do stredu položíme zemiaky, kyslé uhorky a šunkovú salámu, všetko pokrájané na hrubšie rezance a štvrtku vajca uvareného na tvrdo. Roštenky stočíme, previažeme niťou, opečieme na horúcom oleji a vyberieme. Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, závitky položíme späť na olej, trocha ich podlejeme vodou a dusíme. Mäkké vyberieme a odstránime z nich niť. Šťavu zaprášime múkou, podľa potreby rozriedime vodou a cez husté sito precedíme na roštenky. Podávame s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená