Bavorská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Štyri roštenky naklepeme, posolíme, okoreníme a do stredu položíme zemiaky, kyslé uhorky a šunkovú salámu, všetko pokrájané na hrubšie rezance a štvrtku vajca uvareného na tvrdo. Roštenky stočíme, previažeme niťou, opečieme na horúcom oleji a vyberieme. Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, závitky položíme späť na olej, trocha ich podlejeme vodou a dusíme. Mäkké vyberieme a odstránime z nich niť. Šťavu zaprášime múkou, podľa potreby rozriedime vodou a cez husté sito precedíme na roštenky. Podávame s ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parížske kocky

Náročnosť

Dvojité koláčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

České lievance

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina