Bažant plnený mandľovou plnkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme, posolíme, naplníme, vložíme na pekáč, podlejeme vývarom z drobkov, pridáme slaninu pokrájanú na drobné kocky a pečieme. Po upečení pokrájame a do šťavy pridáme červené víno.
Plnka: Z bieleho chleba odstránime kôrku a namočíme ho v mlieku. Maslo vymiešame so žĺtkom, pridáme pretretý biely chlieb, olúpané pokrájané mandle, korenie, soľ a z bielka ušľahaný tuhý sneh. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s dusenou červenou kapustou alebo s brusnicami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Syrníky 1.

Náročnosť

Krehký jablkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Mrkvový šalát 5.

Náročnosť

Jemný puding

Náročnosť

Nescafé múčnik

Náročnosť