Bielkove rezy so šľahačkou

Z bielkov ušľaháme veľmi tuhý sneh. Len čo začne hustnúť, zašľaháme doň po lyžiciach jemný kryštálový cukor, potom vareškou zľahka zamiešame po lyžiciach práškový cukor a nakoniec primiešame jemne zomleté mandle. Plech vyložíme mastným papierom, položíme naň cesto do tvaru dvoch úzkych pruhov, poprášime práškovým cukrom a v mierne vyhriatej rúre pečieme asi štvrť hodiny. Potom teplotu rúry ešte zmiernime a pomaly dopekáme, vlastne sušíme 2 hodiny. Upečené a dobre vysušené opatrne vyberieme z plechu, odstránime papier a dáme na rovnú dosku vychladnúť. Jeden upečený pás potrieme ušľahanou smotanou, do ktorej sme zašľahali roztopenú čokoládu, na to položíme druhý pás a povrch ozdobíme zvyšnou čokoládovou šľahačkou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ