Bolonské špagety s mletým mäsom a bazalkou

Obľúbený recept všetkých skúsených aj menej skúsených kuchárov.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
100 Receptov

Postup receptu

V hrnci si uvaríme špagety podľa návodu.
Na hlbšej panvici rozohrejeme olivový olej a restujeme cibuľku, cesnak a potom pridáme strúhanú koreňovú zeleninu. Chvíľu restujeme a pridáme mleté mäso – premiešame. Po chvíli pridáme pretlak a olúpané paradajky nakrájané na kocky. Okoreníme a prilejeme vývar. Dusíme 40-50 min podľa mäsa.
Keď je omáčka hotová, primiešame špagety.
Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.

Postup receptu

  1. Na hlbšej panvici rozohrejeme olivový olej a restujeme cibuľku, cesnak a potom pridáme strúhanú koreňovú zeleninu. Chvíľu restujeme a pridáme mleté mäso – premiešame. Po chvíli pridáme pretlak a olúpané paradajky nakrájané na kocky. Okoreníme a prilejeme vývar. Dusíme 40-50 min podľa mäsa.

  2. V hrnci si uvaríme špagety podľa návodu.

  3. Keď je omáčka hotová, primiešame špagety.

  4. Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teriyaki kuracie kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
mousse
Dezerty

Mousse z horkej čokolády

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
smoothie
raňajky vegan

Raňajková smoothie miska

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hovädzí steak s opekanými zemiakmi

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Jahodové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
banánový chlieb
Dezerty

Banánový chlebík

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút