Bolonské špagety s mletým mäsom a bazalkou

Obľúbený recept všetkých skúsených aj menej skúsených kuchárov.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
184 Receptov

Postup receptu

V hrnci si uvaríme špagety podľa návodu.
Na hlbšej panvici rozohrejeme olivový olej a restujeme cibuľku, cesnak a potom pridáme strúhanú koreňovú zeleninu. Chvíľu restujeme a pridáme mleté mäso – premiešame. Po chvíli pridáme pretlak a olúpané paradajky nakrájané na kocky. Okoreníme a prilejeme vývar. Dusíme 40-50 min podľa mäsa.
Keď je omáčka hotová, primiešame špagety.
Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.

Postup receptu

  1. Na hlbšej panvici rozohrejeme olivový olej a restujeme cibuľku, cesnak a potom pridáme strúhanú koreňovú zeleninu. Chvíľu restujeme a pridáme mleté mäso – premiešame. Po chvíli pridáme pretlak a olúpané paradajky nakrájané na kocky. Okoreníme a prilejeme vývar. Dusíme 40-50 min podľa mäsa.

  2. V hrnci si uvaríme špagety podľa návodu.

  3. Keď je omáčka hotová, primiešame špagety.

  4. Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

melónový šalát
mediteránska kuchyňa prílohy šalát Vegetariánske jedlo zdravé

Mediteránsky šalát s melónom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Citrónovo-makové sušienky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút
cookies
rýchle zdravé

Cookies z vločiek a ovocia

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
grécka kuchyňa

Kurací gyros s domácim pita chlebom

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Kysnutá knedľa

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Vegetariánske jedlo