Bolonské špagety s mletým mäsom a bazalkou

Obľúbený recept všetkých skúsených aj menej skúsených kuchárov.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
11 Receptov

Postup receptu

V hrnci si uvaríme špagety podľa návodu.
Na hlbšej panvici rozohrejeme olivový olej a restujeme cibuľku, cesnak a potom pridáme strúhanú koreňovú zeleninu. Chvíľu restujeme a pridáme mleté mäso – premiešame. Po chvíli pridáme pretlak a olúpané paradajky nakrájané na kocky. Okoreníme a prilejeme vývar. Dusíme 40-50 min podľa mäsa.
Keď je omáčka hotová, primiešame špagety.
Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.

Postup receptu

  1. Na hlbšej panvici rozohrejeme olivový olej a restujeme cibuľku, cesnak a potom pridáme strúhanú koreňovú zeleninu. Chvíľu restujeme a pridáme mleté mäso – premiešame. Po chvíli pridáme pretlak a olúpané paradajky nakrájané na kocky. Okoreníme a prilejeme vývar. Dusíme 40-50 min podľa mäsa.

  2. V hrnci si uvaríme špagety podľa návodu.

  3. Keď je omáčka hotová, primiešame špagety.

  4. Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vegetariánske jedlo

Špenátové halušky s bryndzou a slaninkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bolonské špagety s mletým mäsom a bazalkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Palacinky na sladko s džemom a ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Ryžový nákyp so slivkovým kompótom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina