Bolonské špagety s mletým mäsom a bazalkou

Obľúbený recept všetkých skúsených aj menej skúsených kuchárov.
Obľúbený recept všetkých skúsených aj menej skúsených kuchárov.
V hrnci si uvaríme špagety podľa návodu.
Na hlbšej panvici rozohrejeme olivový olej a restujeme cibuľku, cesnak a potom pridáme strúhanú koreňovú zeleninu. Chvíľu restujeme a pridáme mleté mäso – premiešame. Po chvíli pridáme pretlak a olúpané paradajky nakrájané na kocky. Okoreníme a prilejeme vývar. Dusíme 40-50 min podľa mäsa.
Keď je omáčka hotová, primiešame špagety.
Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.
Na hlbšej panvici rozohrejeme olivový olej a restujeme cibuľku, cesnak a potom pridáme strúhanú koreňovú zeleninu. Chvíľu restujeme a pridáme mleté mäso – premiešame. Po chvíli pridáme pretlak a olúpané paradajky nakrájané na kocky. Okoreníme a prilejeme vývar. Dusíme 40-50 min podľa mäsa.
V hrnci si uvaríme špagety podľa návodu.
Keď je omáčka hotová, primiešame špagety.
Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ