Boršč s pirôžkami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Rebierka a bôčik dáme variť do trocha osolenej vody. Keď voda začne vrieť, pridáme koreňovú zeleninu pokrájanú na rezance a pomaly uvaríme do mäkka. Potom pridáme očistenú a olúpanú cviklu pokrájanú na rezance, pokrájanú kapustu, ocot a ešte povaríme. Mäkké mäso vyberieme, vykostíme, pokrájame na kocky a vložíme späť do polievky.
Podávame s pirôžkami a s kyslou smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šľahačkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút

Karamelový krém 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Višňová polievka

Náročnosť

Viedenská roštenka

Náročnosť

Kapustnica 2.

Náročnosť