Boršč s pirôžkami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Rebierka a bôčik dáme variť do trocha osolenej vody. Keď voda začne vrieť, pridáme koreňovú zeleninu pokrájanú na rezance a pomaly uvaríme do mäkka. Potom pridáme očistenú a olúpanú cviklu pokrájanú na rezance, pokrájanú kapustu, ocot a ešte povaríme. Mäkké mäso vyberieme, vykostíme, pokrájame na kocky a vložíme späť do polievky.
Podávame s pirôžkami a s kyslou smotanou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hydinové ragú

Náročnosť

Roštenka s omáčkou z kyslých uhoriek

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pečené jarabice

Náročnosť

Zajac s bylinkami a citrónovou kôrou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút