Bosorkáň torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

60 dkg hladkej múky
10 dkg masť alebo 12 dkg margarínu
15 dkg práškový cukor
trošku soli
2 celé vajcia
1 prášok do pečiva
troška letného mlieka

Postup receptu

Suroviny dobre vypracujeme rozdelíme na 4 časti vyvaľkáme a upečieme. Plnka: 1 Liter mlieka, 2 vajcia, dobre rozmiešame. 15 dkg masla stopíme a vlejeme do mlieka 6 lyžíc hladkej múky, 30 dkg cukor, 10 dkg čokolády alebo 5 dkg kakaa. Toto dobre premiešame a nad horúcou parou uvaríme do husta. Vychladnuté natriemena plátky a posypeme cukrom. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Slovenský guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Závitky so syrom

Náročnosť

Rýchly koláč

Náročnosť

Fazuľové lečo

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny