Bravčová pečeň prešpikovaná údenou slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytú pečeň poprešpikujeme prúžkami údenej slaniny. Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pečeň, papriku, rascu, korenie, podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Mäkkú pečeň pokrájame na plátky, šťavu zaprášime múkou, podľa potreby rozriedime, povaríme, posolíme a pretrieme na pokrájanú pečeň. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cukrové kôpky

Náročnosť

Vihorlatský rezeň

Náročnosť

Párková polievočka

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút