Postup receptu
Mäso zľahka umyjeme, osolíme, posypeme rascou, uložíme na pekáč, trocha podlejeme horúcou vodou, prikryjeme a v rúre asi pol hodiny dusíme. Potom opäť trocha podlejeme a upečieme. Mäkké mäso pokrájame na rezy.
Príprava šošovice: Prebratú šošovicu prepláchneme studenou vodou, nalejeme na ňu čistú studenú vodu a necháme aspoň pol hodiny stáť. Potom zaliatu šošovicu uvedieme do varu, vriacu vodu zlejeme, šošovicu zalejeme čistou horúcou vodou, prikryjeme a uvaríme do mäkka. Medzitým si pripravíme maslovú zápražku s cibuľou, prilejeme k nej šošovicu aj s vodou, zľahka zamiešame, dosolíme a ešte chvíľu povaríme. Nakoniec podľa chuti pridáme citrónovú šťavu, mleté čierne korenie, ocot a dobre premiešame. Šošovicu upravíme na misu k mäsu, posypeme opraženou cibuľou a ozdobíme.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ