Bravčové kotlety na cesnaku

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z bravčového karé nasekáme štyri kotlety s kosťou. Zľahka ich naklepeme, okraje narežeme, posolíme a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme do ružova. Potom ich vyberieme, olej zaprášime múkou, trošku popražíme, pridáme rozotretý cesnak a trochu podlejeme vodou. Šťavu povaríme a polejeme ňou upečené kotlety. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s uhorkou alebo so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Poľovnícke roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Dusená ryža 3.

Náročnosť

Ementálske tyčinky

Náročnosť

Ryba v aspiku

Náročnosť